Om sajten Hotellkatalog.nu

Nedan en kortfattad beskrivning av Hotellkatalog.nu.

På Hotellkatalog.nu finns en stor del av alla hotell i Sverige med. Det finns i dagsläget över 400 svenska boenden med information, fakta, användarkommentarer och bilder m.m. listade på sajten.

Tack vare många fina bidrag så växer antalet hotell kontinuerligt! :-)

Lägga till hotell?

Kul! Sajten är beroende av att användare lägger till och bidrar. Alla bidrag uppskattas såklart väldigt mycket! Vi får ett par tillagda hotell om dagen, och lägger oftast upp dem på sajten samma dag.

Lägga till hotell gör du här!

Ändra information?

För att ändra information under ett hotell; texter, bilder, eller annat. Eposta till info@hotellkatalog.nu så ändras informationen omgående.

Hotellägare/Ansvarig

Vill du som ägare eller ansvarig, ändra eller lägga till information om ett hotell? Läs mer under fliken "hotellägare" i huvudmenyn.

Hur drivs Hotellkatalog.nu?

Sajten drivs som ett hobbyprojekt. Vi har många besökare, och många trogna användare som står för uppdatering och information.

Besökarstatistik!

Sajten har många tusen unika besökare i månaden. Vad innebär det för den som driver en anläggning? Jo att det är bra att vara med på Hotellkatalog.nu då det ger besök till hemsidan och gratis marknadsföring.

För dig som söker hotell är ett ökat intresse för katalogen bra med, eftersom det innebär en kontinuerlig förbättring av Sveriges bästa specialicerade hotellkatalog.

Vh
Björn