Stora hotellet fjällbacka

Stora hotellet fjällbacka är beläget på Galärbacken 115 i Fjällbacka

För att boka Stora hotellet fjällbacka använd nedan kontaktuppgifter.

0 av 5 stjärnor.
Klicka för att rösta.

Kontaktuppgifter

  • 052531003
  • www.storahotellet-fjallbacka.se
Laddar karta...

Om Stora hotellet fjällbacka

Fjällbacka är vackrast från havet. Trängda under det mäktiga Vetteberget breder trähusen ut sig, vända mot havet och den skyddade hamnen som fortfarande är samhällets mitt.

Där nere rycker gubbarna på axlarna åt det moderna IT-samhället,livet handlar om viktigare saker: makrillen kommer snart in och jullens däck borde nog tätas. Det var hit Ingrid Bergman kom på somrarna för att söka ro och skönhet. Och här ligger Stora Hotellet med sina 23 rum. Mitt i Bohuslän, mitt i världen!

Lugn och ro

Hotellet präglas av havet och kustbornas liv därvid. Vi har inga salar för 100-tals sittande, men vi har desto mer utrymme för lugnet som krävs för att locka fram de goda tankarna.

Golfpaket

Spela golf på Tanums Pay & Play utan krav på medlemskap eller handikapp. Öppet så länge vädret tillåter. Nyanlagda vintergreener tar över när sommar greenerna stänger. Vi hjälper till med tidsbokning även under högsäsong!

Weekendpaket

Halvpensionspaket som kan bokas under helger september - maj och alla dagar i veckan under juni - augusti.

Äventyr

Priser och mer information får ni på telefon:0525-310 03 eller e-posta oss rec@storahotellet-fjallbacka.se

Aktiviteter:

Fisketurer, Sälsafari, Skärgårdstur, Kvällstur Med t ex dryck & skaldjur på en klippa i skärgården, Leta vrakgods på öa. Segling Ombord på Ditte eller Moana Vahine. Bryggeribesök Besök på Grebbestads bryggeri, guidad rundtur i ölbryggeriet med provsmakning ur öltankarna beroende på ölets mognadsgrad. Vinprovning, Ostronöppning, Matlagningskurs, Fjällbacka vandring, massage, bastu, havskajak, ridning, dykning.

Bröllop och fest

Med inspiration från världens alla hörn kan vi erbjuda er möjligheten att sitta ner i en avslappnande miljö på Stora Hotellet och diskutera er viktigaste dag tillsammans med yrkeskunniga personer.

Vi hjälper er att hitta den röda tråden i allt från Brud - Klänning - Uppsättning - Bukett - Fotografering till fest och boende

Texten kommer från hotellets hemsida.

Stora hotellet fjällbacka, Galärbacken 115, Fjällbacka.

Andra Hotell i Fjällbacka